Pas 1: reservi la seva plaša online, de forma rÓpida i c˛moda
ComprovÝ la disponibilitat de la plaša: introduint les dates i hora exactes, de lliurament i devoluciˇ de les claus del seu vehicle.

Si hi ha disponibilitat de plaša: La nostra web li mostrarÓ el
preu total final (IVA incl˛s). I per formalitzar la seva reserva, simplement haurÓ dĺintroduir totes les seves dades en el formulari que es desplega sota el preu.

Quan el nostre sistema verifiqui el seu registre: Li enviarem un
e-mail de confirmaciˇ, definitiva de la seva reserva (amb les instruccions detallades de lliurament i recollida del vehicle).

Pas 2: el lliurament del vehicle, al mateix aeroport, sense esperes
A l'hora i data de la seva solĚlicitud, a la Terminal seleccionada a la seva reserva (plataforma de "Sortides" de la T1 o T2), un dels nostres xofers perfectament identificat (amb armilla blava i logotip de la nostra empresa) recollirÓ el seu cotxe, sense esperes.

Per garantir la integritat del seu cotxe, en aquell moment, es realitza una auditoria (tant interior com exterior). Per aquest motiu, recomanem no anar amb el temps just, perquŔ aquest trÓmit pot tardar uns minuts.

Pas 3: la cust˛dia del seu vehicle amb les mÓximes garanties
Des que li lliurem la c˛pia signada de la auditoria, custodiem el seu vehicle en els nostres aparcaments que compten amb un servei integral de seguretat 24h-365d.
Disposem d'una asseguranša de responsabilitat civil.

Pas 4: la recollida del seu vehicle, sense esperes
A l'hora i data de la seva solĚlicitud, en la Terminal seleccionada en la seva reserva (plataforma de "Sortides" de la T1 o T2), un dels nostres xofers perfectament identificat (amb armilla blava i logotip de la nostra empresa) li lliurarÓ el seu cotxe, sense esperes. En aquest moment, vostŔ haurÓ d'abonar el nostre servei, en efectiu o amb targeta (mitjanšant un *TPV m˛bil).