Parking10: Tornar a la pÓgina d'inici
Com funcionem Tarifa general online Sobre Parking10 Parking10 en Espa˝ol Parking10 en CatalÓ Canviar de Ciutat:
Bookmark and Share
Recollida del seu vehicle
Dia
Hora
Minuts
Mes
Any
Seleccioni una terminal
* El trÓmit d'entrega de claus i la auditoria del vehicle pot tardar uns 5 minuts. Per optimitzar el nostre servei, si us plau, aviseu-nos 20 minuts abans d'arribar a l'aeroport.
Devoluciˇ del seu vehicle
Dia
Hora
Minuts
Mes
Any
Seleccioni una terminal
* EstÓ indicant el moment de la devoluciˇ de les claus. Per evitar esperes, truqui'ns en aterrar. SI EL SEU VOL ES RETARDA, NO ES PREOCUPI, avisi'ns i l'esperarem.
Consultar PreusContactar con Parking10Contactar amb Parking10
Cˇm funcionem Tot pensat per donar-li el millor servei

Pas 1: reservi la seva plaša online, de forma rÓpida i c˛moda
> ComprovÝ la disponibilitat de la plaša: introduint les dates i hora exactes, de lliurament i devoluciˇ de les claus del seu vehicle, al formulari sobre fons blau que trobarÓ a l'esquerra d'aquesta pÓgina.
> Si hi ha disponibilitat de plaša: La nostra web li mostrarÓ el
preu total final (IVA incl˛s). Y per formalitzar la seva reserva, simplement tindrÓ que introduir totes les seves dades en el formulari que es desplega sota el preu.
> Quan el nostre sistema verifiqui el seu registre: Li enviarem un
e-mail de confirmaciˇ, definitiva de la seva reserva (amb les instruccions detallades de lliurament i recollida del vehicle).

Pas 2: el lliurament del vehicle, al mateix aeroport, sense esperes
A l'hora i data de la seva solĚlicitud, a la Terminal seleccionada a la seva reserva (plataforma de "Sortides" de la T1 o T2), un dels nostres xofers perfectament identificat (amb armilla blava i logotip de la nostra empresa) recollirÓ el seu cotxe, sense esperes.

Per garantir la integritat del seu cotxe, en aquell moment, es realitza una auditoria (tant interior com exterior). Per aquest motiu, recomanem no anar amb el temps just, perquŔ aquest trÓmit pot tardar uns minuts.

Pas 3: la cust˛dia del seu vehicle amb les mÓximes garanties
Des de que li lliurem la c˛pia signada de la auditoria, custodiem el seu vehicle en els nostres aparcaments que compten amb un servei integral de seguretat 24h-365d.
En cas de produir-se el mÚs
mÝnim desperfecte durant els trasllats o en els nostres aparcament, disposem de una completa asseguranša de responsabilitat civil, per respondre amb les mÓximes cobertures i rapidesa.

Pas 4: la recollida del seu vehicle, sense esperes
A l'hora i data de la seva solĚlicitud, en la Terminal seleccionada en la seva reserva (plataforma de "Sortides" de la T1 o T2), un dels nostres xofers perfectament identificat (amb armilla blava i logotip de la nostra empresa) li lliurarÓ el seu cotxe, sense esperes. En aquest moment, vostŔ haurÓ d'abonar el nostre servei, en efectiu o amb targeta (mitjanšant un *TPV m˛bil).
© 2018 Parking10.com. Tots els drets reservats.